ga naar startpagina

Romee Kanis

 

 

 

Gastexposanten 2018

 

John Penning

Tijdens een reis van mijn vrouw in 2013 was ik thuis een beetje aan het knutselen en schilderen

[lees verder]

 

Nans Schilders

Sinds eind jaren ’80 ben ik, als laatbloeier, begonnen met beeldhouwen. Gedurende enkele jaren leerde ik basistechnieken en vaardigheden van Marianne van den Heuvel, beeldhouwer en oprichter van Dè Amsterdamse Beeldhouwschool. Aanvullende cursussen en de Nieuwe Academie in Alkmaar, gaven me verdieping in het vak.

[lees verder]

 

Ruth Houkes

Het uitgangspunt bij de beelden is de transparantie en de helderheid van het glas. Alle beelden worden meestal  uit oud vensterglas vervaardigd. Door diverse pigmenten, kleurstoffen, metalen en andere middelen toe te voegen krijgt het beeld een sprankelende en heldere werking.

[lees verder]

 

Xander Poelman

Kleur, vorm, licht en de ervaring hiervan is wat mij fascineert en drijft.

Ik uit deze fascinatie op het "stilstaande" platte vlak, door te schilderen, tekenen en fotograferen. Schilderen met olieverf is voor mij de rijkste uitingsvorm gebleken en is ook het belangrijkste deel van mijn werk geworden. Mijn tekeningen, acrylschilderijen en foto's staan indirect ten dienste van mijn olieverfschilderijen.

[lees verder]

 

Frank R. Boogaard

Geboren in 1953 te Rotterdam als tweede uit een gezin met vier kinderen. Tijdens de lagere en middelbare vrije-schooltijd ben ik gestimuleerd in de kunstzinnige vakken en met name het beeldhouwen.

[lees verder]

 

 

meer info volgt