ga naar startpagina

Romee Kanis

 

Volgende open huis is in 2018

 

 

Gastexposanten 2016

 

Rob van Bergen

Rob van Bergen (1952) studeerde aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amersfoort. Hij werkte eerst 20 jaar abstract met glas en exposeerde daarmee succesvol. Daarnaast boetseerde hij model waar hij van de kleibeelden bronzen liet afgieten.

[lees verder]

 

Quinten Trentelman

Strengheid, gevoeligheid en uitnodigende dwang: de ruimtes in het werk van Quinten Trentelman maken vaak indruk op je. Quinten toont als een architect van het perspectief verlaten ruimtes.

[lees verder]

 

Jes Daalderop

studeerde aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te s’Hertogenbosch.
Zij bekwaamde zich, o.l.v. Karel Landsheer, in de draaitechniek en werd door Jan Oosterman begeleid in algehele keramische vormgeving.

[lees verder]

 

Joke Zaal

Is in de loop van de jaren steeds ruimtelijker en groter geworden.

Ik ben gefascineerd door contrasten en structuren, en dat zie je terug in mijn werk.

[lees verder]

 

Roland de Jong Orlando

In de constructieve beelden van Roland de Jong Orlando zijn ritme, harmonie en innerlijke progressie van groot belang.

 

[lees verder]

 

Reina Ramakers

De kunstenaarscarrière van Reina Ramakers wordt gekenmerkt door een steeds verdergaande expressie van diepliggende oeremoties. De basis van het zijn als levend lichaam en de bron....

[lees verder]

 

Ingrid  Bévort

woont en werkt in Bergen (NH). Na de Amsterdamse Mode Academie voltooid te hebben, koos zij de tekenrichting en heeft zich toegelegd op het illustreren van kinderboeken en verschillende week- en maandbladen.

[lees verder]

 

Marianne Moor

Marianne wist al heel vroeg wat ze wilde. Een creatief vak met een technische achtergrond. Het was dus geen verrassing dat ze naar de lts en mts in Schoonhoven  ging en goudsmid werd.

[lees verder]

 

Marinus Klap

Geboren op 23 januari 1944 in Amsterdam. Na zijn middelbare school volgde hij de Rijksnormaal school voor tekenleraar. Daarnaast werkte hij in de binnen architectuur en in de meubelzaak van zijn vader. Hij ontplooide zich als tekenaar en schilder, ontwierp meubels en maakte sieraden, die niet alleen in de zaak van zijn vader werden verkocht, maar ook in De Bijenkorf. 

[lees verder]