ga naar startpagina

Romee Kanis

 

Romee toont in de galerie en beeldentuin van de boerderij om het jaar een overzicht van haar werk gecombineerd met keramiek, tekeningen, schilderijen, beelden en sieraden van gerenommeerde gastexposanten.

 

De data van de open dagen 2018 zijn:

18, 19, 20 , 21, 26 en 27 mei
2,3,9,10,16,17.23 en 24 juni

U bent op deze dagen welkom van 12 tot 17 uur.

Gastexposanten 2018

 

John Penning

Tijdens een reis van mijn vrouw in 2013 was ik thuis een beetje aan het knutselen en schilderen.

[lees verder]

 

Nans Schilders

Sinds eind jaren ’80 ben ik, als laatbloeier, begonnen met beeldhouwen. Gedurende enkele jaren leerde ik basistechnieken en vaardigheden van Marianne van den Heuvel, beeldhouwer en oprichter van Dè Amsterdamse Beeldhouwschool. Aanvullende cursussen en de Nieuwe Academie in Alkmaar, gaven me verdieping in het vak.

[lees verder]

 

Ruth Houkes

Het uitgangspunt bij de beelden is de transparantie en de helderheid van het glas. Alle beelden worden meestal  uit oud vensterglas vervaardigd. Door diverse pigmenten, kleurstoffen, metalen en andere middelen toe te voegen krijgt het beeld een sprankelende en heldere werking.

[lees verder]

 

Frank R. Boogaard

Geboren in 1953 te Rotterdam als tweede uit een gezin met vier kinderen. Tijdens de lagere en middelbare vrije-schooltijd ben ik gestimuleerd in de kunstzinnige vakken en met name het beeldhouwen.

[lees verder]

 

Annelies Jonkhart

Al bijna 35  jaar schildert Annelies Jonkhart,  (1945) heel gedreven de dagelijkse dingen om haar heen. Het zijn vooral de schilderijen met zomervruchten die haar in heel Nederland (en ook daarbuiten) grote bekendheid hebben gegeven. Sappig fruit dat je zo van het schilderij af zou willen plukken om meteen op te eten.

[lees verder]

 

Francisca Henneman

Francisca Henneman is de kunstenaar achter Difranci. Zij maakt collecties sieraden met industrieel rubber en silicone. Het hergebruik is de basis in haar werk.

[lees verder]

 

Lida van der Kooi

Mijn werk bestaat voornamelijk uit unica in steengoed:
beelden / objecten. De (tuin)beelden worden afwaterend ontworpen en gemaakt en zijn winterhard.
Het werk wordt hol opgebouwd met strengen van klei of door middel van plakken klei.

[lees verder]

 

Yvonne Melchers

Yvonne Melchers wordt in haar schilderkunst  van meet af aan heen en weer geslingerd tussen haar liefde voor de Noordzeestranden in hun koele licht en het warme Italiaanse leven in al zijn facetten.

[lees verder]

 

Brita Seifert

Brita Seifert is in 1980 begonnen met tekenen met potlood en papier, zij tekende eerst drie jaar voor zij werd toegelaten tot de academie voor grafische en illustratie in Leipzig, waar zij, van 1983 t/m 1986 student was van Prof. Heinz Wagner en Werner Hennig. Van 1988 – 1989 volgde zij ook nog de academie voor Beeldende Kunst in Berlijn. In de periode1989 t/m 1992 leefde Brita Seifert  in Italië en liet zich daar inspireren door onder andere Leonardo Da Vinci en Albrecht Dürer.

[lees verder]

 

Minke Koopmans

Telkens zoeken naar nieuwe vormen, experimenteren met nieuwe materialen, dat is de kunst van Minke Koopmans. Het resultaat: kleurrijke objecten in perspex en staal, schilderijen in acryl en met gemengde technieken.

[lees verder]

 

Rob Migchelbrink

 

[lees verder]

   

Ben Veer

 

[lees verder]