ga naar startpagina

Romee Kanis

 

Romee toont in de galerie en beeldentuin van de boerderij om het jaar een overzicht van haar werk gecombineerd met keramiek, tekeningen, schilderijen, beelden en sieraden van gerenommeerde gastexposanten.

 

De data van de open dagen 2020 zijn:

16 mei  t/m 28 juni 2020

Gastexposanten 2020

Klik hier voor impressie van 2018

Jes Daalderop

Na de academie heeft Jes nog lange tijd samen met Emmy van Deventer geëxperimenteerd in nieuwe glazuurtechnieken.
Van 1993 – 2014 was zij lid van kunstenaarsvereniging ‘de Ploegh’ in Amersfoort, met regelmatige exposities in de gelijknamige galerie.

[lees verder]

 

Margot van de Stolpe & Robin Noorda

Een tropisme (uit het Grieks τρόπος, tropos, 'een wending') is een biologisch fenomeen dat duidt op de groei of draaiende beweging van een biologisch organisme, meestal een plant, als reactie op een omgevingsstimulans" (Wikipedia).

[lees verder]

Reina Ramakers

Mijn beelden dragen “het eeuwig vrouwelijke” in zich. Zij vertegenwoordigen mijn communicatie met de steen, de lijnen en structuren die zijn ontstaan door de tijden en de steen haar eigen taal geeft. Met name het samengaan van mijn innerlijke taal en die van de steen is één van de boeiende aspecten van het werken met steen: het bevrijden van een nieuwe wereld uit het eens zo vormeloze.

[lees verder]

Ellen de Groot

Mijn beelden zijn gestileerd figuratief. De onderwerpen gaan altijd over mijn eigen leven. De sculpturen zijn nooit alleen decoratief.
Ik gebruik veel soorten materialen zoals: klei, was, hout, steen en ijzer.

[lees verder]

Werner Breuer

In de jaren werkzaam als docent beeldende vormgeving heb ik mij als ontwerper en producent van meubels ontwikkeld. Deze op maat ontworpen meubels werden in samenspraak met de opdrachtgever gefabriceerd. Telkens weer een uitdaging om eigen ideeën te combineren binnen een bestaande omgeving en gestelde wensen.

[lees verder]

Bep Toscani

Haar naam riep fantastische associaties op. Zuid-Europese taferelen speelden zich voor mijn geestesoog af.
Met Toscani zit je zo in de beroemdste Italiaanse landstreek. Schitterende zomerse landschappen, een zonovergoten wijngaard, basilicum en tomaten, sublieme kunststeden, oeverloze discussies en smeltend ijs. Noem het maar.

[lees verder]

Hans Cornel

Hans Cornel heeft zich altijd bediend van uiteenlopende media om zijn artistieke ideeën te kunnen verwezenlijken.

[lees verder]

 

     

 

     

Meer informatie
volgt van:

     

Grietje Postma

     

Ben Oldenhof

     

Leo Cahn

     

Roland de Jong Orlando